Sin categoría

PEUS DE PRIMAVERA

SEVILLA, 08/05/2013. TERRAZA DEL RESTAURANTE TRIBECA. FOTO: JUAN JOSE UBEDA. ARCHSEV. JUAN JOSE UBEDA

Els peus bonics són importants a qualsevol edat. Però la cura regular dels peus ocupa una segona posició en comparació d’altres tractaments de bellesa. La cura dels peus pot ser simple i fàcil i, a més, relaxant. T’explicarem què procediments per a la cura dels peus importen més i en quin moment de la vida… i et presentarem alguns consells pràctics que t’ajudaran a mantenir els teus peus sans, suaus i amb un aspecte excel·lent!

                                                                                                                       pedicure

El pas més important, i aquest consell de bellesa és vital per tenir uns peus bonics, és que els hem d’exfoliar una vegada a la setmana, amb el mateix producte que usem per al nostre cos, així eliminarem les cèl·lules mortes, i els nostres peus estaran més brillants i en perfecte estat. Recordar que l’exfoliació és una neteja profunda, que aconsegueix netejar millor que amb el nostre gel de bany habitual.
Després d’exfoliar els nostres peus, seria bo ficar-los en un bol  d’aigua calenta amb una mica de llimona,  els tenim dins per uns 15 minuts aproximadament, després, amb aigua freda,: la combinació d’aigua calenta i aigua freda posterior, farà que lluïm  més bonics i brillants.

pies

Després assequem bé amb una tovallola i polim bé amb un pulidor o una pedra pómez per eliminar dureses i pells mortes.

Ara l’ideal és aplicar una mica de crema hidratant per a peus, sense aplicar la crema entre els dits, ja que això augmenta l’aparició de fongs i no és bo, aplicar bé la crema per mitjà de massatges fins a la seva total absorció.

Depilacion-Laser-Pies-mujer

Ja estém llestes per lluir uns peus impecables.

 

 

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s