Sin categoría

L’IMPORTÀNCIA DE LES VITAMINES

multivitaminas-lineaEls antioxidants combaten l’acció dels radicals lliures que ataquen a les cèl·lules sanes. Aquests radicals lliures són produïts de forma natural per l’organisme, però existeixen factors ambientals, com el tabaquisme o els rajos ultraviolat, que acceleren el procés de l’envelliment. La vitamina A ajuda a crear pigments en la pell, per la qual cosa afavoreix el bronzejat i va molt bé per a pells seques. A més, en crear aquests pigments fan que sigui perfecta per combatre els símptomes de l’edat ja que fa que les cèl·lules es renovin de forma més ràpida, la qual cosa afavoreix la producció de col·làgen. D’altra banda, és una vitamina que actua contra l’acne i altres problemes de pell com els èczemes.

Vitamina B

facial

S’encarrega de l’elasticitat de la pell. Però no és solament bona per a la pell, sinó també per al pèl i les ungles. És una ajuda perfecta contra la rosácea. D’altra banda, estimula la circulació cel·lular, la qual cosa t’ajudarà a lluir un bon color de pell.

Vitamina C

fruta

Prendre vitamina C ajuda a enfortir les teves defenses i la teva pell. És perfecta per combatre els estralls de l’estiu després de l’exposició de la mateixa al sol. A més, és recomanable si t’has fet la depilació làser.

EBERLIN COSMETICS, COMÈTICA AVANÇADA

1398692717_Sjht

 

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s